Enric I. Canela

Llegia fa uns dies Correu Farmacéutico que Regina Revilla, directora de Relacions Externes de la companyia Merck Sharp & Dohme, és des la presidenta en funcions de l’Associació Espanyola de Bioempresas (Asebio), en substitució de Cristina Garmendia, ministra de Ciència i Innovació.

Revilla parla del nou ministeri i diu que és un dels factors a tenir en compte en el futur del sector a Espanya és la creació del nou Ministeri de Ciència i Innovació. Ho considera una necessitat. Té moltíssimes esperances i sap que la comunicació amb aquest nou interlocutor serà fluïda. Considera que Garmendia ha lluitat per tal que la biotecnologia estigui en l’agenda política. Creu que ara cal demostrar que l’esforç fet ha merescut la pena.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació