Enric I. Canela

Federico Fernández-Crehuet López, Professor Titular de Filosofia del Dret de la Universitat d’Almeria escriu a ideal.es un article que titula Deu raons contra Bolonya.

Fernández-Crehuet critica el procés de Bolonya.

Es recolza en el llibre Theorie der Unbildung.Die Irrtümer der Wissensgesellschaft, del filòsof Konrad Paul Liessmann de la Universitat de Viena, que conté un capítol dedicat a Bolonya. El capítol 6 del llibre omença dient: La misèria de les universitats europees té un nom: Bolonya. Liessmenan lamenta que la introducció de graus curts que el creu que només porten un una formació proto-científica.

Fernández-Crehuet fa una anàlisi que no comparteixo encara que, com passa amb la majoria d’articles d’opinió, hi ha aspectes amb els que coincideixo parcialment. Al meu parer és la crítica del professor d’una universitat petita que considera Bolonya una política de dretes.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació