Enric I. Canela

L’altre dia en Xavier Melgarejo, director del col·legi Claret de Barcelona i gran expert en educació, em va enviar la ponència que va presentar el proppassat 3 d’abril a Mallorca al IV Congrés sobre el fracàs escolar.

Crec que els que estigueu interessats en el tema de l’educació la llegiu. Estem en un moment delicat. La podeu agafar aquí.

Recordo que Xavier Melgarejo va participar en un dinar col·loqui del Cercle per al Coneixement – Barcelona Breakfast. La ressenya d’aquell dinar la podeu trobar aquí.

Una resposta a “Congrés sobre el fracàs escolar”

  1. […] educatiu d’aquell país. He parlat d’ell diverses vegades. Us recomano que aneu a Congrés sobre el fracàs escolarun comentari meu de fa sis anys. Allà podreu agafar una ponència que ell va presentar al IV […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació