Avui la feina no m’ha deixat ni un moment per escriure, demà igual és pitjor. Unes quantes notícies i poca reflexió.

Dissabte Diario Médico publicava un llarg article dedicat a la inauguració de l’IBUB, l’Institut de Biomedicina de la UB, dijous. Va ser un acte molt ben organitzat i amb conferències de nivell. Cal felicitar a Francesc Villarroya , el seu director. Llàstima que no tingui parets.

Cinco Días de dissabte publicava una entrevista amb l’enyorat Andreu Mas-Colell. Ho feia en condició de la seva condició de president de la Barcelona Garduate Schhol of Economics. Dues pàgines d’intel·ligència.

Cinco Días de dissabte publicava un article sobre la manca de vocacions informàtiques. Res de nou, un bon article, que es queixa en un mal endèmic de la nostra societat.

A La Vanguardia de diumenge Lluís Permanyer dedicava un dels seus brillants articles al Campus Mundet. Més enllà de l’article, em venen els records de les dificultats que vam patir per aconseguir que fos el que avui és. Ningú no hi volia anar. Molta feina em va donar.

El País publicava diumenge en el seu suplement un article dedicat a les empreses de base tecnològica creades per les universitats. Com he dit sovint, aconseguir treure les limitacions que imposava Madrid va ser difícil però ho vam aconseguir. Negociació fins els últims minuts del pas de la Llei de Reforma de la LOU pel Senat, ara fa una mica més d’un any.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació