Enric I. Canela

Cristina Garmendia dimarts es va acomiadar de la Junta Directiva de la Confederació Espanyola d’Organizacions Empresarials (CEOE), de la que formava part des de l’any 2006.

Se’n feien ressò Cursos Formativos, El Economista i Terra.es que dimarts. Allà va deixar clar que el govern espanyol aposta per l’R+D+i com una de les seves apostes prioritàries d’aquesta legislatura. També va posar de manifest la necessitat de coordinar les polítiques d’ensenyament superior universitària, la investigació, el desenvolupament i la innovació, així com, enfortir el desenvolupament industrial, treballant en estreta col·laboració amb els ministeris de Sanitat, Indústria i Educació”.

No es va oblidar de recordar el paper de lideratge que juga l’empresariat en el desenvolupament tecnològic i la innovació empresarial. Cal que no oblidin, ni el govern ni els empresaris, la necessitat d’una estrat relació amb la universitat i la recerca.

Finalment, va ressaltar la importància de posicionar-se en els sectors emergents com l’energia, la nanotecnologia, la biotecnologia i les tecnologies de la informació, amb actuacions concretes, alhora que va destacar el suport del Ministeri a la innovació en sectors per reinventar els processos productius que permetin a Espanya competir per la qualitat i el valor afegit.

Esperem a veure que fan. De moment encara no han definit l’organigrama del Ministeri. S’ho estan ruminat molt.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació