Enric I. Canela

És important que la reforma de la Selectivitat, s’abordi aviat. Actualment és un sense sentit que només serveix per ordenar els estudiants, però que no prova les capacitats d’aquests per estudiar les carreres. Ens podem trobar amb estudiants que vulguin fer mai una matèria i vulguin fer una carrera per a la que és imprescindible. A més és incompatible amb un sistema europeu unificat. Espanya fa les coses tard i malament. Tard ja ho ha fet, malament esperem que no. Un bon sistema seria deixar-se d’històries i deixar en mans de Catalunya la tria del seu model.

En relació a la Selectivitat llegia a Disc@pnet que la ministra d’Educació, Política Social i Esport, Mercedes Cabrera, va assegurar avui que consensuarà l’esborrany de la reforma de la Selectivitat amb la ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia. Cabrera va fer aquest anunci en roda de premsa després de reunir-se amb Garmendia en la seu del Ministeri d’Educació a Madrid. “Hem parlat de tots aquells assumptes que ens competeixen i que els subjectes d’aquestes qüestions competeixen als dos ministeris”, va indicar. “Hi ha aspectes de la prova de Selectivitat que tenen a veure amb el nou Batxillerat i hi ha aspectes que, indubtablement, tenen a veure amb la Universitat”, va agregar. “Per tant, aquest és un tema que està clarament entre els dos ministeris”. Per la seva banda, Garmendia va dir que el seu Ministeri ja està estudiant l’esborrany de la reforma i va recalcar que “en aquesta actuació hi ha continuació, perquè moltes de les persones que estan en el nou Ministeri de Ciència i Innovació han participat de la reflexió de l’esborrany”.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació