Enric I. Canela

Els problemes de la universitats del País Valencià podrien solucionar-se aviat. Tal com comentava Miquel Duran, Emilio Barberá, secretari autonòmic d’Universitat i Ciència, va presentar l’altre dia la seva dimissió segons va dir per motius estrictament personals.

Levante.es i informacion.es es feien ressò d’aquest fet i deien que la pèssima relació que mantenia amb els rectors de les cinc universitats públiques valencianes i el malestar que aquesta actitud estava provocant amb el Consell i en el PP ha precipitat la seva dimissió, dies abans que comenci a negociar-se el finançament universitari després de la ronda perquè la Generalitat saldi el deute de 891 milions d’euros amb els campus.

En relació a això Informacion.es publicava que el portaveu dels rectors de les cinc universitats públiques de la Comunitat Valenciana, Francisco Toledo, màxim dirigent del Campus Jaime I de Castelló, confiava que la marxa del secretari autonòmic d’Universitats permeti la millora de relacions amb el govern. I en la mateixa línia, segons Levante.es, els rectors de les universitats públiques valencianes estan segurs que la nova secretària general d’Universitat i Ciència, María Amparo Camarero no emprendrà cap campanya de desprestigio contra les universitats com les que hem estat sofrint en temps passats.

Ana Noguera, va anunciar a els Corts valencianes que demanarà a la Inspecció General que investigui el grau d’incompatibilitat de les empreses muntades per l’ara ja ex alt càrrec de la Conselleria d’Educació.

Emilio Barberá és un home polèmic. Va abandonar el País Basc, després de ser rector de la seva universitat, amb alguns problemes dels que es feia ressò fa temps El País. Testigo Accidental es refereix també a aquests fets.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació