Enric I. Canela

Tribuna Catalana publica un article de Carles Toronjo i Manyé: Escòcia: referent en recerca i innovació per a Catalunya.

En un paràgraf escriu: Com dèiem, Escòcia ha hagut de canviar el seu model econòmic i, actualment, aposta d’una manera clara i decidida per camps de valor afegit com les noves tecnologies, l’energia i la biomedicina ja que els seus sectors tradicionals han quedat obsolets. Aquesta és una de les principals conclusions que la delegació catalana, encapçalada pel conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, va treure de la seva visita a Escòcia realitzada la setmana passada.

L’exemple d’Escòcia és, com diu l’article, un model a seguir per Catalunya. El problema és que a hores d’ara s’estan fent les coses malament. No fa gaire el Govern va anar a Finlàndia, vaig sentir coses similars, no he vist gaire canvis. A veure si canviem el pas.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació