Enric I. Canela

La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) ha presentat en el marc del Bdigital Global Congress, concretament dins la jornada ‘El sector TIC a Catalunya. Horitzó 2010’, l’informe El mercat de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació a Catalunya: 2007-2010 elaborat per la Fundació Observatori per a la Societat de la Informació de Catalunya (FOBSIC), la pròpia Secretaria i l’empresa Penteo és el primer sobre el sector de les TIC a Catalunya i fa una anàlisi detallada de la situació actual del mercat TIC català i una previsió de la seva evolució fins al 2010. Al web de la FOBSIC es pot llegir l’informe.

2 respostes a “El mercat de les TIC a Catalunya”

 1. a 22 maig 2008 a les 7:55 claudio

  Hola Enric
  Muchas gracias por ayudarnos con la difusión del congreso 😉

 2. a 22 maig 2008 a les 9:21 enriccanela

  Hola,
  És el que cal fer. Aprofitar al màxim les notícies per difondre les coses que es fan bé.
  Records
  Enric

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació