El País d’ahir dijous publicava una curiosa notícia. L’OCDE alerta que al 2011 s’hauran acabat les adreces d’Internet. Bé això passarà si no es canvia el protocol d’iPv4 a iPv6. En última instància no passarà res si els governs fan la feina.

Expansión publica avui que el centre tecnològic Leitat s’ha quedat amb el laboratori que tenia Merk al PCB de la UB.

Diario de Sabadell i Expansión publiquen avui que a Catalunya li cal una inversió de 4.000 milions en R+D+i. La inversió a catalunya està encara a 0,4 punts de la de la UE. Són les conclusions del Fòrum ASCAMM que va celebrar-se ahir a CaixaFrum. No vaig poder anar perquè tenia classes. Van assistir 200 empresaris i professionals. Una llàstima.

El Economista publica avui un curt article de Javier Labiano sobre l’R+D+i. L’autor diu que el govern espanyol està movent-se en la línia adequada en haver creat el Ministeri de Ciència i Innovació. Segueix però un de més llarg i prou complet on explica algunes xifres.

Hi ha un tercer article en el que entrevisten a Anna Maria Sánchez, la directora del l’AIDIT, en el que parla de la fiscalitat espanyola en temes d’R+D+i. De moment és del més favorables d’Europa. La directora lamenta que el sistema no està prou estès. Culpa d’informació, de manca de protocols, por…

El Economista publica un altre article en el que parla dels parcs científics que hi ha a l’Estat en aquest moments i el que representen.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació