El Punt (i 2)de dissabte parla va de la reunió que van mantenir a S’Agaró 17 científics experts en Biomedicina. El nivell de la Biomedicina és alt, diuen, però podria ser millor. Demanen un pacte d’Estat. Creuen que els científics de laboratori han de fer l’esforç d’estar més en contacte amb els clínics.

Gran Hotel publicava un breu comentari sobre la trobada universitat – empresa mantinguda al CETT, l’escola d’Hoteleria i Turisme adscrita a la UB.

El Mundo de diumenge publicava un article sobre la demanda laboral de titulats i deia que malgrat la frenada del mercat laboral, les empreses del sector tecnològic, sanitari i energètic cada vegada demanen més professionals. De fet una part de l’article parla del ja comentat fins a la reiteració manca d’enginyers.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació