Enric I. Canela

Avui he arribat a casa tard. No he pogut fins ara posar-me a escriure. He arribat tard perquè he anat a la presentació d’una nova revista. Es tracta de la Catalan International View. A la presentació hi era una àmplia representació del món sobiranista

Una revista en anglès pensada per ser una veu de Catalunya a l’exterior. S’han enviat al voltant de 8.000 exemplar a una àmplia representació dels stakeholders del món.

La revista ha estat impulsada per Víctor Tarradellas, el seu editor i president. Ell amb el director, Francesc de Dalmases són l’ànima del projecte. Tinc l’honor de ser del Consell Assessor, un honor.

Us recomano que visiteu el web i des d’allà podreu conèixer el projecte i llegir el primer exemplar.

7 respostes a “Catalan International View”

 1. a 28 maig 2008 a les 1:14 Oriol Torres

  Hola Enric,

  Sóc periodista, ara mateix treballo a la delegació de l’Agència Efe a Londres i estic molt interessat en aquesta nova revista.

  Al teu post dius que anem a la pàgina web per tenir-ne més informació, però jo no he trobat cap pàgina web … en tot cas, amb qui hauria de parlar per explorar les possibilitats reals que hi ha de vincular-se laboralment a aquesta nova publicació?

  Atentament,

  Oriol Torres

 2. a 28 maig 2008 a les 12:11 Max Cuminal

  Ho acabo de fer. Estic sorprès d’aquesta magnífica iniciativa. M’agrada que aquest país encara em sorprengui amb tresors com aquest. Molta sort!

 3. a 28 maig 2008 a les 3:12 enriccanela

  Hola Oriol,
  El meu comentari inclou un enllaç. Marcant a sobre hi vas. El nom subratllat.
  El director, que apareix a la pàgina és Francesc de Dalmases.
  És una bona iniciativa i jo estic molt content.
  Records
  Enric

 4. a 28 maig 2008 a les 3:12 enriccanela

  Max,
  Gràcies. Jo cal·laboraré en el que pugui, però el Víctor i el Francesc Fan un fantàstic tàndem.

 5. a 28 maig 2008 a les 6:12 Enric Costa Jané

  Avui llegint a l’Avui digital crec, he vist (una revista?) això del Catalan International View,i m’ha semblat interesant, jo de web no en tinc cap. Es per donar a conèixer Catalunya per tot arreu, bona iiciativa. Vostès coneixent una web: http://www.estatpropi.cat? Si la visitan ja veuràn de que va.
  Així que via Internet es pot opinar sobre el que e sigui, sobre que es trobi interessant?

 6. a 28 maig 2008 a les 6:38 enriccanela

  Enric,
  Jo ja vaig apuntar-me a estatpropi. De seguida. M’agrada. Si entres a l’enllaç que h ha al meu apunt veuràs tot sobre la revista, de fet es pot llegir.
  La revista està pensada pel “poderosos” del món, es tracta de crear complictats. sense complicitats i amics no hi ha estat propi possible. La idea és sumar de cara a la independència.

 7. […] maig del 2008 va néixer Catalan International View (Facebook, vídeo), revista trimestral “que ocupa un buit en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació