Enric I. Canela

Dimarts al vespre, com ja vaig recollir en aquest bloc, es va presentar en societat la nova revista Catalan International View.

A més del meu comentari, Vaig poder llegir una magnífica explicació de l’acte feta per Saul Gordillo, que era amb nosaltres, una breu nota de l’Agència Catalana de Notícies (ACN), una molt bona reflexió de Josep Romeu, una breu nota del diari AVUI amb comentaris dels lectors, alguns francament deplorables, una nota de Tribuna Catalana, un bonic comentari de Les dones en sabem, malauradament no conec a l’autora, una nota relativament extensa de Nació Catalana, i un apunt de Manel Balcells, membre del Consell Assessor, al seu bloc on reprodueix l’article que publica a la revista

No és massa per a una iniciativa de la importància d’aquesta. Imagino que gràcies aquest comentaris, especialment a aquells que porten l’enllaç associat que permet entrar al web d ela revista i llegir que és la revista, que vol, i accedir a aquest primer número, molta gent se n’haurà assabentat.

En tot cas, des d’aquí us animo a visitar-la i a difondre-la. Sincerament, crec que aquestes iniciatives ajuden a construir la nostra nació. Aprofito per reiterar la meva felicitació i agraïment a Víctor Terradellas i Francesc de Dalmases. Editor i director, respectivament.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació