Enric I. Canela

El Cercle per al Coneixement – Barcelona  Breakfast ha publicat un altre exemplar electrònic del seu Butlletí. Els que seguiu el bloc Vida Quotidiana de David Rodríguez teniu l’oportunitat de llegir una entrevista que li fa Elena López parla de competitivitat de l’emprea catalana.

2 respostes a “La competitivitat de l’empresa catalana”

  1. a 02 juny 2008 a les 8:09 flupianez

    Existe un completo informe sobre este tema “L’empresa xarxa a Catalunya: TIC, productivitat, competitivitat, salaris i rendiment a les empreses de Catalunya” en http://www.uoc.edu/in3/pic/cat/empresa_xarxa.html

  2. a 02 juny 2008 a les 12:45 enriccanela

    T’agreixo la informació. La faré servir. En aquest cas només pretenia difondre les opinions del bon amic David.
    Records

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació