Enric I. Canela

Elliot Fernández publica avui un article que titula Contra la violència només hi ha una resposta: estat de dret. Es tracta d’un article comentant el que ha escrit Joan B. Culla, professor de la UAB a El País, Universitat sota coacció. Elliot diu que l’article de Culla parla dels fets succeïts el passat dijous 29 i divendres 30 de maig, on un grup d’estudiants de l’Assemblea va assaltar el Deganat i es van viure moments de gran angoixa. Elliot diu també que comparteix plenament el que diu Culla. Un altre article pe reflexionar sobre els drets d eles persones, la democràcia i altres valors. Com he dit altres cops, jo no hi era. He procurat aportar material i al meu bloc s’han produït suficients comentaris com per a què tothom pugui traure alguna conclusió. Seguin la meva norma d’actuació habitual recomano la lectura d’aquests texts. Només em quedo amb una frase que caricaturitza l’estranya, potser demagògica o paranoica, obsessió d’alguns en dir que l’empresa, els bancs els poder econòmics volen mercantilitzar la universitat. Diu Culla: Però, home, per Déu! Però quina empresa privada voldrà apoderar-se d’una facultat de filosofia i lletres, d’un departament d’història o de filologia? Per fer quin lucratiu negoci? Culla dixit.

2 respostes a “La mercantilització de les facultats de filosofia”

  1. a 06 juny 2008 a les 8:34 David

    L’he llegit i m’he fixat en la frase que has citat. Realment l’ha clavat.

  2. a 06 juny 2008 a les 9:22 enriccanela

    D

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació