Interessant reportatge de La Vanguardia aprofitant les proves de Selectivitat. Analitza el model de França, Regne Unit, Itàlia i Holanda. Poc a dir, la selectivitat com està a Espanya és un model que no lliga amb Europa. És un model obsolet i com sempre Espanya fa les coses tard, normalment malament, esperem que aquesta vegada ho facin ja i bé. En un altre article de Mercè Beltran també hi parla del començament de les proves, el de sempre, però diu una cosa molt més important, que canviaran al 2010. Parla de com seran. El que s’ha de fer és suprimir-les i deixar en mans de les universitats l’accés. Això és autonomia universitària. Molts més diaris en parlen, no ho comento perquè són els tòpics de sempre.

Ahir en vaig parlar a Una batalla més anti-bolonya a la UAB. Avui ABC i El País recullen els altercats d’ahir al voltant del consell de govern de la UAB.

 

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació