Enric I. Canela

Les neures madrilenyes amb Catalunya són sempre dignes de sentir.

Avui EcoDiario publica que govern central podria permetre a Madrid obrir una segona nova facultat de Medicina en la Universitat Europea. El conseller de la Comunitat de Madrid ha dit que no es pot impedir l’obertura de noves facultats de Medicina només per motius sectaris o partidistes com succeeix a la Comunitat de Madrid. Des del seu punt de vista, el president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, no pot jugar amb Madrid i dir que solament obre dues facultats perquè Catalunya pugui obrir tres.

Caldria veure els projectes i el professorat. Ara les autoritzaran per haver esmentat a Catalunya.

4 respostes a “No esmentaràs el nom de Catalunya en va”

 1. a 16 juny 2008 a les 11:01 robsup2007

  Hola Enric.
  Però és que això és sempre el mateix. Hi ha alguns que posen Catalunya a la seva boca per seguir opinant el mateix: Que nosaltres ens ho emportem tot i que a la resta nomès els queden les migajas.
  I mira quina situació estem patint a Catalunya en gairebé tots els àmbits.
  Ja es sap l’opinió que tenen els espanyols de Catalunya i és tan arraelada que no costa gaire que se’ns posi en boca… En fi, com sempre.
  Un salut

  Robert

 2. a 16 juny 2008 a les 11:19 enriccanela

  Robert,
  Hem de seguir lluitant. No decaiem. És ben bé com dius però no podem rendir-nos. cada acció ha de tenir present Catalunya.
  Fins que siguem majoria clara.

 3. a 16 juny 2008 a les 11:53 smartinez

  Em pregunto:

  El Conseller de sanitat d’aquella comunitat, afirma que a una universitat catalana no es formarien metges, com diu: “Lo que está en riesgo no es solo la docencia, lo que está en riesgo no es si Madrid tiene más o menos facultades de Medicina, lo que está en riesgo en una dotación adecuada de médicos para el Sistema Nacional de Salud”?

  Tant de bo, aviam si aviat tenim el nostre sistema nacional de sanitat. Que això altre que diu: “no puede jugar con Madrid y decir que solo abre dos facultades para que Cataluña pueda abrir tres”, més que por provoqui, demanda d’explicació? (Caldria?) Pena? Pot ser exigència als representants de Catalunya de fer objecció fiscal sense cap mirament.

 4. a 17 juny 2008 a les 6:38 enriccanela

  Sílvia,
  El problema 1 és de partits. Esperanza Aguirre havia promés facultats de Medicina. L’ANECA ha considerat que alguns projectes no eren bons. Han presentat projectes sense professorat suficient o sense instal·lacions. L’ANECA no ha valorat si sobren o falten. Alshores el que han fet és posar-se contra Catlunya, sempre és un argument per aconseguir més. Jo igual que Catalunya i ja està.
  El nombre d’estudiants de medicina els fixa el govern espanyol per a tot l’Estat, sistema centralista al màxim.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació