Filosofia


Enric I. Canela

Llegeixo a El Mercurio Digital que convocats per la Societat Acadèmica de Filosofia (SAF) el proppassat dissabte 14 de Juny es van reunir a Madrid professors de Filosofia procedents de la pràctica totalitat de les comunitats autònomes i districtes universitaris de tota Espanya. Després d’analitzar les conseqüències que la implantació de la Llei Orgànica de l’Educació i la reforma dels plans d’estudi universitaris per adequar-los a les directrius de Bolonya estan tenint en el nostre sistema educatiu van decidir constituir una Plataforma per a la Defensa de la Filosofia i la qualitat de l’Educació.

No sé que té a veure la universitat. Podeu llegir l’article i el seu manifest, no he enllaçat aquesta notícia per això. Ho he fet per dir que la Filosofia, com les Matemàtiques són bàsiques per estructurar el cervell dels joves, són imprescindibles. Cal unir esforços per fer que aquestes disciplines siguin obligatòries, i amb espai suficient, per a tothom. Sempre he cregut que es donen massa coses i s’estructura poc el pensament. Cal que els polítics reflexionin, si més no els que han estudiat Matemàtiques i Filosofia, els altres que estiguin atents.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació