Manquen metges?


Enric I. Canela

Diario Medico publica que els degans de Medicina demanen que no s’augmentin més d’un 10% les places de Medicina. Mentre una amiga meva que ha de fer diàlisi de ronyó tres vegades a la setmana, enguany no se la pot fer a l’Hospital de Palamós perquè manca un metge. Jo no sé si és un problema de places per estudiar, però les meves informacions diuen que també a Barcelona tenen dificultats per fer operar aquests equips a ple rendiment.

2 respostes a “Manquen metges?”

  1. a 19 juny 2008 a les 2:43 rA

    un gremi limitant l’oferta? no sera la primera vegada…

    el que es curios es que es facil trobar metges (i enfermers) catalans arreu d’europa — a suissa, per exemple, on si que falten metges. tambe al canada van curts si no m’equivoco.

  2. a 19 juny 2008 a les 6:32 enriccanela

    El tema dels metges és molt gremial. La limitació de places MIR ve donada pel nombre de places per fer l’estada als hospitals, però tal com es porta no s´’entèn. O si, si es té en compte la seva forá al Ministeri de Salut que és qui diu les places que poden oferir-se a les facultats. Res d’universitats, el ministeri.
    Metges catalans, molts.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació