Ahir ho comentava. La Razón avui parla del Campus del Besós. Participa la UB. Ho ha desenvolupar la Fundació b_Tec de la que Josep Escolano, antic gerent de la UB i amic, amb el que vam compartir moltes batalles, és el director general.

La Vanguardia explica que la rectora de la URL, Esther Giménez-Salinas, va dir en el dinar habitual de la Cambra de Comerç de Barcelona que s’han fet massa universitats i que manquen diners per fer recerca.

Valentí Pich, president del Col·legi General de Col·legis d’Economistes, publica un article a Cinco Días: La reforma dels Títols Universitaris. Parla de la reforma dels plans d’estudi derivada del procés de Bolonya, de la visió positiva que té d la creació del ministeri de Ciència i Innovació i de la necessitat del contacte entre la universitat i el món del treball.

Expansión parla de màsters, un article del que considero publicitaris. Una cosa m’ha sobtat. L’Instituto de Empresa ha adquirit SEK per adaptar-se a Bolonya.

Expansión parla de la d’una futura universitat corporativa per als metges i espais per acollir empreses lligades a l’àmbit d ela salut és el projecte que impulsen 22@ i l’Parc de Recerca Biomèdica.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació