Fer el ridícul


Enric I. Canela

Va del procés de Bolonya. Aquest matí s’havia d’haver celebrat una sessió de la Junta de la Facultat de Biologia de la UB per informar sobre els plans d’estudi. Ahir jo ho anunciava a El final d’una tortura? I així ha estat.

Jo havia escrit que s’havien d’aprovar, però la convocatòria en el seu punt 3 deia Proposta de mapa de Graus de la Facultat de Biologia. Està clar que es tractava doncs d’un punt d’informació.

No s’ha pogut celebrar perquè una vintena d’estudiants, o no, potser la meitat de la Facultat de Biologia i altres agitadors professionals ho han impedit per la força, ja que la raó està lluny del seu comportament.

Cap problema a banda de la pèrdua de temps, ens hem reunit a un aula, unes 60 persones i s’ha fet la informació amb menys discursos dels que haguessin hagut en una sessió “normal”. Això si, algunes coses relacionades amb altres temes han quedat pendents.

El procés segueix atès que a la sessió ordinària del dia 6 de setembre s’havia aprovat el mapa de graus que presentaria la Facultat, i la Comissió Acadèmica va donar abans d’ahir el seu vist-i-plau per tal que les fitxes de les matèries d’aquest graus fossin introduïdes la programa VERIFICA de l’ANECA. Això ja està fet, les fitxes estan introduïdes. La Junta de Facultat farà l’aprovació un cop el Consell de Govern aprovi tramitar-les a l’ANECA i aquesta hagi fet el seu informe, el Consell d’Universitats verifiqui els graus i així ens ho autoritzi el Consell de Govern de la UB. Això serà d’aquí uns mesos. Tot doncs segueix el seu curs amb normalitat, cap entrebanc digne de menció.

Llegia, em sembla que ahir, un comentari relatiu a unes paraules del president Tarradellas, deia: “el pitjor que pot fer un polític és el ridícul” també es pot aplicar la frase als 20 estudiants, o no, anti-sistema.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació