Enric I. Canela

Llegeixo que la Conferència General de Política Universitària, en la que estan representades totes les comunitats autònomes i el Ministeri de Ciència i Innovació, ha acordat augmentar el nombre de places de nou accés en les Facultats de Medicina en un 15,68 % fins a arribar a 5.821.

L’any passat es van oferir 5.032, va informar avui en un comunicat el ministeri, que agrega que Murcia, Madrid i Catalunya són les comunitats autònomes que més han incrementat les seves places des del curs 2005/2006.

Els degans deuen estar excitats. A veure si d’una vegada és resol la manca de metges.

2 respostes a “Més places per estudiar Medicina”

  1. a 27 juny 2008 a les 12:44 Elies

    Bé, jo crec que malgrat tot continua pendent de resolució el problema, perquè és un problema, de l’accés “fraudulent” o amb competència deslleial d’alumnes d’altres territoris de la UE a places de medicina d’universitats catalanes.

  2. a 27 juny 2008 a les 11:33 enriccanela

    Elies,
    Tens raó, el problema seguirà fins que no és resolgui el tema de la selectivitat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació