Absència obligada


Enric I. Canela

He estat uns dies absent del bloc i probablement poc podré fer aquesta setmana. Feia temps que no vivia una situació així.

Un problema és l’avaluació continuada. Vaig decidir posar treballets als estudiants, i cal dir que estic content del resultat. El problema és que no he sabut posar límit a la data de lliurament i se m’acumulat molta feina, haig de posar les notes i entrevistar a cada estudiant. Un munt d’hores.

Si això li ajuntem que dimecres vaig ser a Madrid al Patronat de l’ANECA, que dijous vaig passar el matí a l’AQU, a la tarda Patronat de la Fundació Bosch i Gimpera de la UB, Assemblea del Cercle per al Coneixement – Barcelona Breakfast, i després sopar, magnífic, amb Alfons López Tena, em quedo sense hores. Només avui per rebre estudiants i fer quatre coses.

Un fet, però, que vull comentar és que espero que al Pont Aeri em fessin una fotografia perquè no em veuran més. No vaig agafar el TGV perquè no sabia quin horari tindria el Patronat de l’ANECA. Vaig agafar l’avio i a la tornada un desastre. Vaig arribar a Barajas a quarts de nou, l’avio programat era a 2/4 de 10. L’havien cancel·lat i em van donar un per les 10, però amb horari de 2/4 d’11. Ens van canviar cinc vegades de porta. Al final ens van embarcar a les 11 en un autobús per anar a buscar un avio molt allunyat perquè els altres no anaven fins. En enlairàvem a quarts de 12. A casa passada la 1. Això si ni la més mínima explicació. Únicament el comandant que es va disculpar i va donar la culpa a un problema de comunicacions.

2 respostes a “Absència obligada”

 1. a 28 juny 2008 a les 3:04 estudiant

  se li troba a faltar.
  per si de cas, li deixo uns talls que pot-ser no surten al dossier de premsa habitual.

  http://www.elmundo.es/elmundo/2008/06/26/barcelona/1214510805.html
  http://www.lamalla.net/societat/educacio/article?id=201721
  http://es.noticias.yahoo.com/ep/20080626/tlc-la-uab-obre-24-expedients-disciplina-5da5357.html

 2. a 28 juny 2008 a les 5:46 enriccanela

  Molt aviat tornaré. Moltes gràcies per les notícies. Un parell les havia vist, però l’altra no. I em venia de gust parlar-ne, però…

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació