Sempre ens quedarà RAC1


Enric I Canela

Deia ahir que no tinc temps per escriure res a causa de la feina de final de curs, però no m’he pogut estar. Antoni Bassas deixa de fer el seu programa El Matí de Catalunya Ràdio.

Tinc una certa dificultat per entendre el comportament de la direcció de Catalunya Ràdio. Per a mi seria perfectament lícit que Antoni Bassas deixes el programa per manca d’acord econòmic. Bassas podria haver demanat una quantitat que la direcció considerés inassumible. Aleshores res a dir.

Si això es degués a algun altre tipus de desacord, que és el que sembla, crec que seria un error greu. No sé quina altra cadena deixaria marxar a qui fa el programa líder d’audiència de les ones. Bé, si, podria haver alguna raó. Una cadena amb uns determinats valors que considerés que qui porta el programa va contra la ideologia de la cadena. Per exemple si defensés el nazisme…

No és el cas, Bassas no defensa valors forassenyats, més aviat connecta perfectament amb el català mig, aquell que normalment no escolta la COPE o la SER. Potser Antoni Bassas representa un tipus de visió nacional que la direcció no vol assumir? Potser representa a la “crosta nacionalista” i cal eliminar la seva veu? Potser la direcció dirigida vol portar als catalans a la SER? Sempre ens quedarà RAC1 sobre la que no tenen poder.

TV3 ja no lidera res, aviat passarà el mateix amb Catalunya Ràdio. Ja no cal escriure “Hable el idioma del imperio” Aquells que ens havien de dur a la independència estan destruint els nostres mitjans.

Com que Catalunya Radio és un mitjà públic que es paga també amb els meus impostos crec que tinc el dret de saber perquè la cadena no manté a Bassas.

2 respostes a “Sempre ens quedarà RAC1”

  1. a 05 jul. 2008 a les 7:11 xavi

    Sort del Conde de Godo per mantenir les essencies pàtries,

  2. a 05 jul. 2008 a les 7:14 enriccanela

    Benvolgut Xavi,
    No es tracta del Comte de Godo sinó de continguts. Segurament en aquest moments molts catalans ben sobiranistes estan escollint programes de RAC1 gràcies a la gran tasca feta pels que ens volen dur a la independència. El que compta són els fets i no els discursos.
    Dit això no soc fan del comte.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació