El conseller Maragall


Enric I. Canela

Divendres el conseller Ernest Maragall va assistir a l’acte de cloenda del curs I tu? que des de fa organitza el departament de Bioquímica i Biologia Molecular per als estudiants que acaben el batxillerat, i que té coma objectiu introduir-los en la Bioquímica. El curs, per raons logístiques només és per a 24 estudiants, hi havia 400 candidats de tota Catalunya.

Per què destaco aquesta notícia? Per una raó molt senzilla, per segona any consecutiu el conseller ha vingut a la nostra facultat, s’ha interessat pels estudiants i ha valorat l’esforç fet per lligar la secundària i la universitat. Com feia notar el degà, agraïm el seu esforç, la seva agenda està atapeïda però va estar més d’una hora amb nosaltres, bé amb els nois i noies que havien gaudit d’aquest curs. Un petit detall que l’honora.

I ja sabeu els que em llegiu que no soc pas del PSC. Al cèsar el que és del cèsar.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació