Un seient a l’ONU


Enric I. Canela

L’AVUI ja s’ha fet ressò de l’inici d’activitat del Bloc Gran del Sobiranisme.

I l’amic Joan Arnera, un dels 7 blocaires, ha fet un bonic article al seu bloc. M’ha agradat però no soc gens objectiu per les immerescudes lloances que fa de mi. En tot cas sempre m’agrada llegir paraules amigues d’una persona intel·ligent i que estima a Catalunya.

En tot cas som uns amics de procedència polítiques diferents però units amb l’objectiu de col·laborar en la sobirania plena del nostre país. Esperem que la col·laboració sigui fructífera i tinguem molts lectors, com em deia una amiga, no només dels que ja estan convençuts, sinó d’aquells que puguem engrescar per unir-se a l’objectiu. Ens cal ser majoria i anar junts per assolir que Catalunya tingui un seient a l’ONU.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació