Enric I. Canela

Anunciava el dia 28 la Taula rodona sobre l’educació a Catalunya organitzada pel Cercle per al Coneixement – Barcelona Breakfast amb Joaquim Prats, Trina Milan, Xavier Melgarejo, Maite Gorriz, i Ferran Ferrer amb la cloenda del conseller Ernest Maragall.

Temps tindré per fer algun comentari. Simplement dir que l’acte s’ha celebrat avui, ha estat un èxit de públic però especialment de contingut. He pogut veure molts amics.

El meu agraïment a tots els ponents, assistents i especialment al conseller per l’esforç realitzat i per la seva rica participació.

8 respostes a “El futur de l’educació a Catalunya”

 1. a 03 jul. 2008 a les 11:31 David

  Ha estat un acte molt lluït, especialment per la qualitat dels ponents i la resposta del públic assistent. A veure si demà tinc una estona i faig una ressenya.

 2. a 04 jul. 2008 a les 6:27 enriccanela

  David,
  Els ponents eren de gran categoria i el públic, no coneixia a tothom, d’intel·ligència bona.
  El tema de les connexions bo.

 3. a 04 jul. 2008 a les 9:45 Trina

  Enric,
  només puc donar-te les gràcies per donar-me l’oportunitat de formar part d’aquesta taula sobre l’Educació al nostre país…el repte és molt gran, vivim un moment important que caldrà aprofitar per fer que el nostre sistema educatiu sigui excel·lent…estic d’acord amb tu, el Conseller va estar a l’alçada del repte, i els ponents qeu van compartir taula eren també d’una qualitat molt alta. Per tot plegat, va ser un honor ser-hi. Gràcies de nou, i trobaràs una ressenya al meu bloc.
  Una abraçada
  Trina

 4. a 04 jul. 2008 a les 2:19 david de las heras

  Doncs una altra vegada t’he d’agraïr, que m’invitesis.L’Acte ha estat d’una qualitat magistral. he fet una breu ressenya molt breu, per manca de temps. Per qualsevol altre acte pots demanar-me qualsevol cosa.

 5. a 04 jul. 2008 a les 7:12 enriccanela

  Trina,
  Moltes gràcies a tu per haver estat i haver ajudat a donar el nivell que volíem.
  Espero que aquesta no sigui l’única cosa que fem, junts si pot ser, per ajudar a millorar l’estat de l’educació dels catalans.

 6. a 04 jul. 2008 a les 7:14 enriccanela

  David,
  Content que puguessis ser amb nosaltres. Espero que ens trobem en algun altre acte sobre aquests temes compartimn

 7. a 04 jul. 2008 a les 11:16 ruizdequerol

  Lligant amb el assumpte del lideratge en TIC:

  – En Joaquim Prats va esmentar “la societat de la informació a l’escola”, o potser “l’escola a la societat de la informació” com un assumpte pendent.

  – En la cloenda, el Conseller va refermar-ho.

  Vaig publicar fa no massa una reflexió curta al meu bloc. Que podem ampliar o comentar més ampliament si es pensa que val la pena.

  Salutacions

 8. a 04 jul. 2008 a les 11:43 enriccanela

  Ricard,
  El teme, com hem parlat, mereix una reflexió molt més profunda.
  Jo m’hi voldria posar. I segur que trobarem companys de viatge.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació