Enric I. Canela

Ahir vaig escriure El futur de l’educació a Catalunya, fent referència a la Taula rodona sobre l’educació a Catalunya que vam organitzar el Cercle per al Coneixement – Barcelona Breakfast que brillantment van organitzar Maria Abellanet i Lina Zulueta.

Avui he tingut la satisfacció de llegir tres articles. Un de David de las Heras titulat L’educació a debat pel Cercle del coneixement. Un altre d’una de les ponents, Trina Milan, titulat L’Educació al Cercle del Coneixement, que per cert va estar genial. I el tercer de David Rodríguez, associat del nostre Cercle titulats Jornades sobre educació al Cercle.

Agraeixo al David de las Heras, a la Trina Milan i al David Rodríguez les seves amables paraules i haver esmerçat el seu temps en parlar de l’esdeveniment. Finalment no hem fet més que quelcom que creiem que pot ajudar l’educació a Catalunya. Tots tres destaquen els aspectes que els van semblar més interessants. Ho podeu llegir als seus respectius blocs.

El que voldria comentar ara és que durant el sopar amb el conseller vaig demanar al conseller Ernest Maragall que es reforcés en el currículum de batxillerat l’estudi de matèries com la Filosofia i les Matemàtiques que ajuden a estructurar la ment. Tot el meu suport, no és gaire, per ajudar a millorar aquest aspecte. Vaig trobar un conseller molt receptiu als comentaris i inquietuds de tots els assistents.

Naturalment al web del Cercle ja podeu llegir la Ressenya de les Jornades sobre Educació. És un breu resum del que es va dir i ben aviat publicarem íntegre el contingut.

La cosa no acaba aquí, esperem continuar incidint en el tema de l’educació ben aviat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació