Enric I. Canela

Recordeu que La Llei 11/2007 d’accés electrònic dels ciutadans als serveis públics ha marcat el 2010 com a data límit perquè les administracions públiques reconeguin el dret dels ciutadans a interaccionar amb elles a través de diferents mitjans, entre ells, els telemàtics.

Ara podeu presenta propostes de ponències o reservar-vos l’agenda per a la novena edició de la Trobada dels Serveis Informàtics de les Universitats de Catalunya (TSIUC). La TSIUC’08 tindrà lloc el mes de novembre a la Universitat de Barcelona i tractarà sobre “e-Administració i Universitats”. El termini de presentació de ponències per a aquesta trobada finalitza el 18 de juliol.

Si voleu fer qualsevol aportació, contacteu amb promocio@cesca.es. Als que hi enteneu us animo a participar-hi perquè hi ha molta feina per fer.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació