Enric I. Canela

Llegeixo a La Gaceta de los Negocios que el Ministeri de Ciència i Innovació presenta, dintre del Pla Nacional d’Investigació Científica 2008-2011, les cinc accions estratègiques a les quals dedicarà els seus esforços durant la legislatura. Estaran coordinades per la Secretaria d’Estat de Recerca, i se centraran en els camps de la salut, la biotecnologia, l’energia i el canvi climàtic, les telecomunicacions i la societat de la informació i, finalment, la nanociència, nanotecnologia, els nous materials i els nous processos industrials.

El Ministeri de Ciència i Innovació pretén elevar del 47% al 55% el finançament privat de la recerca. L’R+D+i rebrà l’1,6% del PIB al 2008, uns 16.000 milions d’euros. Al 2011 haurà d’arribar al 2,2% del PIB.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació