Enric I. Canela

La Gaceta de los Negocios publica que la biotecnologia catalana vol recuperar talent. Al web de Biocat és pot llegir des de fa dies: La biotecnologia catalana destaca en la trobada mundial del sector. Es refereix a la fira BIO que es va celebrar a San Diego entre el 17 i el 20 de juny.

Les empreses que van assistir a la BIO són: Advancell , Anaxomics Biotech, Aromics, Archivel Farma, Bioglutamic, Caixa Capital Risc, Enantia, Endor Nanotechnologies, Ferrer Incode, Fundación Privada ASCAMM, Infociencia, Institut Universitari de Ciència i Tecnologia, Intelligent Pharma, Esteve, Kerentech, Microart, Ninsar Agrosciences, Omnia Molecular, Oryzon, Palau Pharma, Salvat Biotech, Tecnoparc Reus i Ysios Capital Partners. A més va ser-hi: Catalonia Investment Agency – Acc1Ó; Acc1Ó – IRC Catalonia (CIDEM-IRC); Ajuntament de Barcelona – Promoció Econòmica; Parc Científic de Barcelona (PCB); Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB); Parc de Recerca UAB; Fundació Privada Fundació Centre de Recerca en Sanitat Animal (CRESA); Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica; Fundació Parc Taulí ; Leitat Technological Center ; Banc de Sang i Teixits ; Institut Català de Nanotecnologia (ICN) ; Institut de Medicina Predictiva i Personalitzada del Càncer (IMPPC); Institut d’Alta Tecnologia (IAT); Institut de Recerca Hospital Universitari Vall d’Hebron; Barcelona Supercomputing Center (BSC) i el Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona (CMRB).

Cal esperar que aquesta fira que va permetre la trobada entre empreses i investigadors catalans (o d’altres llocs) establerts a Califòrnia doni els seus fruits.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació