Les TIC a l’escola


Enric I. Canela

Aquests dies he parlat de la Jornada sobre l’Educació a Catalunya i dels comentaris que va suscitar (1 i 2)organitzada pel Cercle per al Coneixement – Barcelona Breakfast.

Ahir vaig tenir l’oportunitat de llegir un bon comentari: La escuela en la sociedad de la información, d’un dels assistents, un vicepresident del Cercle, Ricard Ruiz de Querol, una persona que sap molt de les TIC. En aquest article, Ruiz de Querol, parla de la Jornada, explica alguna de les conclusions i critica un punt d’una de les ponències, el que té a veure amb l’ús d eles TIC.

De fet Ruiz de Querol ens remet a un article previ seu: Mapa mental: Las TIC en las escuelas catalanas, en el que fa referència al recent estudi de la UOC: L’escola a la societat xarxa: Internet a l’educació primària i secundària.

Aquest tema és de gran interès i caldrà que ens n’ocupem. El futur dels nostres estudiants en depèn. Crec que existeixen massa visions divergents i que caldria encertar, portem un cert endarreriment i no ens ho podem permetre.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació