Enric I. Canela

Un senzill càlcul indica que matricular-se aquest any en el primer curs d’una de les noves carreres adaptades a l’espai europeu d’educació superior, els denominats títols de grau, pot arribar a ser fins al 25% més barat que fer-ho en una llicenciatura.

El Periódico ho publicava ahir i posava com a exemple Física. Deia: El primer curs del títol de grau de Física que impartirà la UAB a partir de setembre costarà, si es prenen com a referència els preus públics (l’original deia taxes però és una incorrecció, no són taxes) de fa un any (la Generalitat les actualitzarà d’aquí a uns dies), 854 euros, mentre que fer-ho a la UB, que seguirà oferint la llicenciatura de Física no adaptada a l’espai europeu, 1.138.

Menys diners per a les universitats.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació