Enric I. Canela

Crec que calen reformes serioses a TV3. Al Telenotícies migdia han dit: Ahir es va anunciar que el govern de la Generalitat havia decidit ajornar la reunió de la comissió mixta de traspassos amb el govern espanyol perquè encara no s’han tancat prou bé els acords. Avui s’ha sabut que la reunió que havia de fer dilluns que ve la comissió bilateral Estat-Generalitat per al desplegament de l’Estatut tampoc es farà. El principal grup de l’oposició, Convergència i Unió, ha denunciat que aquests ajornaments s’han fet per no fer el ridícul. El govern assegura el contrari. És el text que podeu llegir a 3cat.24.cat.

Fixeu-vos que el que han dit és que el Govern “ha decidit ajornar la reunió per fer el ridícul”. És el contrari de no fer el ridícul. O potser ho ha dit el Govern, ves a saber.

Igual en Manel Mas s’empipa i a algú no li renoven el contracte. Aquesta “crosta”…

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació