Enric I. Canela

El secretari general d’ERC, Joan Ridao, ha criticat que CDC no arribés a la conclusió que cal un Estat propi per a Catalunya, ”l’única possible ara mateix”.

El portaveu i viceprimer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha manifestat avui que Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) ”ha certificat la seva radicalització sobiranista” aquest cap de setmana.

Transcric literalment tres punts del que CDC ha dit a la seva ponència 1:

 • Desitgem invertir el nostre present i futur a portar-la a la plena sobirania i a situar la seva gent al capdavant del progrés i el benestar dels països europeus més avançats, aconseguint progressivament més quotes de llibertat que ens condueixin a ser un país independent normalitzat.
 • I volem llegar a l’esdevenidor una Catalunya lliure, justa i independent que ocupi un espai propi, amb veu pròpia en el món del segle XXI.
 • Assumint la concepció d’estat modern del segle XXI, Convergència renova el seu compromís perquè Catalunya esdevingui una nació lliure i sobirana a l’Europa del segle XXI i en un món interrelacionat.

La lògica diu que el camí més adient que té ERC per aconseguir l’Estat propi és l’aliança amb el PSC. No ho veieu igual?

4 respostes a “Una classe de lògica política”

 1. a 14 jul. 2008 a les 10:37 Josep M

  Home els del PSC són súper radicals, perquè són federalistes i això vol dir llençar la Constitució espanyola a la brossa i fer-ne una de nova per convertir l’estat espanyol en un estat federal, incloent Estats com el Català o el Murcià, per exemple.
  Això sí que té nivell.

 2. a 14 jul. 2008 a les 10:58 enriccanela

  I amb això hem de viure. A veure si espavilem.

 3. a 14 jul. 2008 a les 11:11 Jordi Carbonell

  CiU es va equivocar amb el PP, de la mateixa manera que ERC s’ha equivocat amb el PSC. No aprenem.

 4. a 14 jul. 2008 a les 11:14 enriccanela

  Jordi,
  Tota la raó. No aprenem. I tots dos dues vegades.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació