Recolzament a les PIMEs


Enric I. Canela

Llegeixo (1 i 2) que la ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, ha clausurat aquest matí la Jornada d’Informació entre les Cambres de Comerç i els Centres Tecnològics que s’ha celebrat en la seu del Consell Superior de Càmeres i ha reunit 87 Cambres de comerç i 67 Centres Tecnològics.

Cristina Garmendia ha anunciat el seu compromís de dissenyar una política d’innovació proactiva, especialment adaptada a les necessitats i característiques de les PIMEs. L’aliança entre les Càmeres de Comerç i els Centres Tecnològics neix per potenciar la competitivitat, a través de la innovació i la internacionalització, de la qual es beneficiaran 30.000 empreses, principalment PIMEs. L’objectiu és millorar el nivell d’innovació de les empreses i fomentar la internacionalització d’empreses amb base tecnològica.

Garmendia ha dit que està segura que l’aliança contribuirà decisivament a què els centres tecnològics i les activitats d’innovació que promouen, tinguin major impacte en el teixit productiu. Igualment ha assegurat que el nostre país ha d’arribar a ocupar, en l’horitzó del 2015, un lloc destacat entre els deu països més avançats del món en ciència, tecnologia i innovació. Per a això cal que els recursos públics i privats dedicats a R+D+i segueixin creixent, però sobretot cal que sapiguem impulsar les reformes que el sistema necessita, i particularment, l’aprovació d’una nova Llei de la Ciència i la Tecnologia.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació