Nous habitatges a la UdL


Enric I. Canela

Llegeixo a 3cat24.cat que la Universitat de Lleida (UdL) és la primera universitat catalana en convocar un concurs públic per la construcció i explotació de pisos universitaris, en el marc del conveni signat entre el Ministeri d’Habitatge i la majoria d’universitats catalanes. Els pisos seran de 45 metres quadrats i es destinaran a estudiants i professors de la UdL. La promotora social participada per Grup Qualitat, Caixa Manresa i Clade, Grup Empresarial Cooperatiu; Factor Habast, ha estat l’empresa guanyadora del concurs públic convocat per realitzar el disseny, la construcció i posterior explotació dels 150 habitatges universitaris protegits, promoguts per la UdL, amb una inversió superior a nou milions d’euros.

Aquesta és una bona notícia. Les universitats per reeixir requereixen poder oferir habitatge als estudiants que s’ho desplacen. Quan els habitatges estiguin operatius podrien ajudar al desenvolupament de la UdL.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació