Enric I. Canela

Els responsables Iberoamericans d’educació superior van acordar ahir començar la fase pilot de la Iniciativa Iberoamericana de Mobilitat Acadèmica de postgrau ‘Pablo Neruda’, que té com objectiu contribuir a la formació de recursos humans altament qualificats en àrees considerades com prioritàries per al desenvolupament regional. El secretari d’Estat d’Universitats, Màrius Rubiralta, va representar a l’Estat espanyol.

L’acord, que busca la mobilitat de joves investigadors i professors de programes mestratge i doctorat, es va tancar en l’II Fòrum Iberoamericà de Responsables d’Educació Superior, Ciència i Innovació, que va tenir lloc els dies 17 i 18 en Antiga (Guatemala).

2 respostes a “Mobilitat iberoamericana en el postgrau”

  1. a 19 jul. 2008 a les 7:35 Joan Gil Oliveras

    El rector de la UAB sembla que ha dit que dimitirà tal i com s’anava especulant. T’informo.

  2. a 19 jul. 2008 a les 7:50 enriccanela

    Hola Joan,
    Gràcies per la informació. No en tenia ni idea. I gràcies per l’útlima referència, avui justament ho volia comentar. Ahir vaig ser fora a l’hora d’escriure.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació