Enric I. Canela

Hauria de fer un bloc especial per recollir tot el que es publica del que diu Cristina Garmendia. Evidentment està guanyant la batalla de l’opinió pública. Avui ha aparegut una altra entrevista, aquesta al diari Público: és l’entrevista dels 100 dies. Repassa a l’entrevista la majoria dels temes que afecten al seu ministeri.

Com que és impossible resumir l’entrevista, només em quedaria reproduir-la, us recomano la lectura a l’original, però no em puc estar de traduir una pregunta i una resposta. Marca el tarannà.

Pregunta: Ahir es van complir cent dies des del seu nomenament. Quina és la seva impressió personal d’aquest període com a ministra?

Resposta: La meva sensació és que han estat cent dies molt intensos. Hem construït un equip molt sòlid, del que estic molt orgullosa. També hem estat capaces de concretar una full de ruta en totes les àrees i competències que aglutina aquest Ministeri: tenim una estratègia per a les universitats, la tenim també per als centres de recerca, i hem decidit ja una sèrie d’actuacions destinades a impulsar les empreses de base tecnològica. També ha estat molt intens, i gratificant, estar exposada a l’entorn extern del Ministeri, i sentir quina és la percepció de la societat, els rectors, els estudiants i els empresaris respecte a ell. Ens fa pujar el llistó, perquè hi ha una gran expectació. Tenim una gran responsabilitat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació