Exigir el català?


Enric I. Canela

El tema de l’exigència del català per ser professor universitari a Catalunya segueix sent un tema que interessa a la premsa, especialment a l’espanyola.

El País d’avui ha dedicat un article al tema. Pel que sembla, ha recollit opinions diverses, l majoria dels entrevistats estan per exigir la llengua després de la contractació. Hi ha qui la faria obligatòria i qui és més radical i creu que no s’hauria de demanar. Tantes opinions com persones. La meva és molt clara. Els mateixos requisits que es demanin per tenir una plaça de professor permanent a Alemanya, evidentment canviat el català per l’alemany. Haig de reconèixer que no estic gens segur de com va a Alemanya, però no feu trampes i el compareu amb un contractat temporal, que aquesta ja me la sé… És el joc que sempre em fan els espanyolets.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació