Enric I. Canela

Avui gràcies primer a Manel Bargalló (Reflexions sobre la crosta sociata), i després a Carles Puigdemont (En Partal té raó. I jo també hi era) he pogut llegir l’article de Vicent Partal De Vendrell a Bassas. La denúncia d’una vergonya, la crònica de com s’està destruint la veu del catalanisme. Anima veure la valentia de Partal i no puc fer més que recomanar a tothom la lectura del que diuen Partal, Bargalló i Puigdemont. Com diu Puigdemont: L’article d’en Partal ajuda a entendre millor el panorama mediàtic del país. No us el perdeu, i recomaneu-lo a tantes persones com faci falta. És bo per al país poder contrastar el relat oficial del tripartit mitjançant aportacions lliures i decidides com en aquesta ocasió fa en Vicent Partal. Jo també vull col·laborar i demanar que ho feu córrer.

3 respostes a “La destrucció dels mitjans públics catalans”

 1. a 21 jul. 2008 a les 10:07 David

  Jo més aviat ampliaria el títol a “La destrucció de la societat civil catalana”. Sense adonar-nos-en ens estan muntant una espècie de PRI que com un pop ho vol abarcar tot.

 2. a 22 jul. 2008 a les 6:48 enriccanela

  David,
  Doncs tens raó, és com el PRI. O si més no ho volen. Fa por.

 3. a 22 jul. 2008 a les 4:34 Joan Gil Oliveras

  Molt interessant.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació