Enric I. Canela

Es pot llegir a El Periódico que el Govern té previst aprovar en la seva reunió de demà, dimarts, el decret de preus universitaris per a l’any acadèmic 2008-2009 en què es fixa que, en el cas de la vintena de graus adaptats a l’espai europeu d’ensenyament superior, els estudiants hauran de desemborsar per un curs complet (60 crèdits) entre 795 i 1.155 euros, en funció del tipus d’estudis, segons ha pogut saber aquest diari.
En el cas de les ensenyances no adaptades a Europa, que segueixen constituint el gruix de l’oferta, les taxes oscil·laran entre els 848 i els 1.232 euros, és a dir, el 5,5% més que fa un any.

De fet hi haurà diferents preus per als crèdits en funció de si són ECTS o dels “antics”. De moment “la mercantilització” de la universitat està provocant un estalvi als estudiants i una pèrdua de recursos a les universitats. Mateix preu i més feina. Anem bé.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació