Les llengües a la UdL


Enric I. Canela

El Mundo sempre tan interessat en els temes lingüístics catalans, publica que a la UdL, el professorat, podrà triar entre fer les classes en anglès, espanyol o català. Això si, cal anunciar la llengua amb antelació per tal que els estudiant coneguin aquesta informació. Això sempre ha de ser així, ho vinc dient fa temps. Quan un estudiant prèviament avisat, si no ho està és perquè no vol, demana el canvi a l’espanyol, se li pot dir, sense problemes que no.

El professorat, per ser contractat, esclar, haurà de tenir el nivell C de català tot i que encara no concreten el model.

2 respostes a “Les llengües a la UdL”

  1. a 29 jul. 2008 a les 9:23 David

    A la Facultat de Ciències Econòmiques de la UPF fa molts anys que se segueix aquest model. Tothom sap abans d’entrar a l’aula en quin idioma s’impartirà l’assignatura, i així s’eviten problemes i tensions innecessàries.

  2. a 29 jul. 2008 a les 9:27 enriccanela

    A casa nostra també, però alguns s’ho salten quan apareix un de fora. Jo no. Aquest he ensenyat català a una romanesa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació