El sobrepès


Enric I. Canela

Com potser alguns ja sabeu, la meva tasca docent se centra en la Bioquímica de la Nutrició. Per això, que a més m’apassiona, m’ha semblat interessant recollir un reportatge de Consumer Eroski: Productes per ajudar a perdre pes.

He llegit quatre coses i em sembla que està bé, una mica llarg, però es pot llegir per parts i no es fa gens feixuc. Crec que és recomanable per a aquells que estigueu interessats en el tema. Reitero que no me l’he llegit complet i per tant la meva opinió és bastant “a priori”. Si, però, que m’agradaria dir que en la majoria dels casos en els que hi ha sobrepès no patològic, l’amic més útil és el control de l’ansietat. L’ansietat no controlada porta al fracàs en la majoria dels casos en els que s’intenta rebaixar pes.

2 respostes a “El sobrepès”

  1. a 01 ag. 2008 a les 11:59 Anna

    La millor combinació: sabàtic i operació bikini! 😉

  2. a 01 ag. 2008 a les 1:18 enriccanela

    Anna, ets genial. Jo estic prim, però no em seviria.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació