Enric I. Canela

La iniciativa privada, amb  el suport de les universitats i molt de Biocat. El Parc de Recerca Biomèdica i el Parc Científic de Barcelona de la UB en són part de la clau.

Ho llegeixo a La Gaceta de los Negocios, el 27% de les 75 noves companyies d biotecnologia que es van crear a l’estat espanyol són catalanes. Andalusia darrera i Madrid tercera en el rànquing. En empreses totals d’aquest àmbit també Catalunya és líder seguida de Madrid-

Caldria fer alguna cosa per resoldre aquesta “anomalia”.

4 respostes a “La biotecnologia catalana”

 1. a 04 ag. 2008 a les 3:07 Tonet

  Bona tarda Enric:

  L’anomalia, és que el 27% és poc relativament al potencial del sector? O bé que és “anòmal” que se sigui líders? De l’Expansión no ho besllumo.

  Gràcies!

 2. a 04 ag. 2008 a les 4:48 enriccanela

  Tonet,
  El que no és normal és que encara siguem líders. Madrid està fent tot el que pot per ser-ho. Feia una mica de conya. Suposo que ens passaran, el que passa és que Biocat ho fa bé, hi ha potencial i si s’ajudés més les coses anirien millor.

 3. a 05 ag. 2008 a les 8:49 Tonet

  M’ho havia ensumat, però no volia ser massa perspicaç… És cert que la preponderància catalana en sectors farma, salut, biotec roja, química, és percebut com una irregularitat a corregir aviat. De vegades, fa la sensació que es tracta del nou futbol… O que, com París, allò que no es fa a ca seu siguin escorrialles o concessions. Trobo que no ens ho hem de deixar fer. Això sí, la conya que no falti! 🙂

 4. a 05 ag. 2008 a les 10:53 enriccanela

  Tonet,
  Al camp de la farmàcia ja l’han corregit. Encara ens queda la indústria pròpia, però les multinacionals cap a allà.
  Veurem si som capaços de guanyar aquesta batalla.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació