L’estafa d’Internet


Enric I. Canela

Sembla que és una estafa legal. L’AVUI publica queu n estudi de velocitat realitzat per ADSLZone, aquestes ofertes es queden només en un terç del que anuncien, un 37,3% de la velocitat que es publicita i, en teoria, es contracta. Podeu llegir aquí l’estudi. Queda clar que estem a la cua d’Europa.

El ministre Sebastián ha dit que considera que es vulneren els drets dels usuaris i va anunciar que el govern exigirà a les operadores d’Internet que compleixin almenys un 80% de la velocitat promesa. No pot el govern espanyol, competent en aquesta matèria, accelerar el tema i evitar l’estafa? Haig de dir que jo tinc 3Mbps de Telefonica i normalment em dóna a prop d’aquest 80% (2392 kbps de pujada i 246 kbps de baixada). Ho he tornat a comprovar amb el test que ofereix ADSLZone.

4 respostes a “L’estafa d’Internet”

 1. a 05 ag. 2008 a les 7:59 Elliot

  La notícia no es nova, els que portem anys donant voltes per Internet fa anys que ens queixem dels abusius preus que paguem per les ridícules connexions que hi han al nostre país.

  Segons em diuen ONO començarà al novembre a provar a la ciutat de Barcelona connexions de 100 Mb, però em temo que els preus seran desorbitats (més de 100 euros al mes).

 2. a 05 ag. 2008 a les 10:52 enriccanela

  Elliot,
  Ja ho sabia, però el que és nou és aquest informe que han tret arai el comentari del Sebastian. Fa anys que això no va. N’he parlat algun altre cop. A veure que fan amb els 100 Mb

 3. a 05 ag. 2008 a les 1:21 Àngels Córcoles

  Aquestes companyies són com els senyors feudals de l’edat mitjana i els mals usos que havien de pagar els pagesos. S’han suprimit els delmes, però els mals usos continuen.
  Àngels Córcoles.

 4. a 05 ag. 2008 a les 1:45 enriccanela

  Àngels,
  Els govern estan per posar i fer complir normes d’interès general. El preu és discutible si el poden fixar sense lluitar contra determinats monopolis, però evitar que no et venguin el que no et donen si. Pot i ha de fer-ho.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació