Enric I. Canela

Avui tenim la ressaca del projecte de campus universitari a 22@. La Razón parla del tercer gran campus universitari de Barcelona, ja que considera Bellatera com Barcelona. Per la seva banda ABC ens parla d’universitat i empresa. L’article té lògica. Serà el primer campus universitari que de manera “natural” farà conviure la universitat i l’empresa. A diferència del que passa al Portal del Coneixement on l’empresa s’integra a través del Parc Científic de Barcelona i la part tecnològica de la UB, a 22@ la coexistiran d¡antuvi. Esperem que es posin tots els mitjans per atreure coneixement. Atreure talent.

2 respostes a “Atraurà coneixement el 22@?”

 1. a 07 ag. 2008 a les 9:48 andreu

  L’anunci del projecte es fa en mal moment, sense l’alcalde pel mig ni l’oposició l’alcalde en funcions, J.William Carnes va aprofitar per fer la roda de premsa.
  Però no va dir res que no es sabés,res que no estés plantejat a l’inici del projecte i cap mena de solució.
  El que em fa més por és que ell, en una conversa més o menys informal, ens va dir que el talent l’hem de treure dels erasmus que venen aquí. Molt optimisme, tot plegat.
  1. Els erasmus van a una ciutat amb intenció de començar la seva carrera professional?
  2. Hem d’aspirar a fitxar talent junior o atreure’l amb 2 anys d’experiència?
  3. Els erasmus que venen són els millors de les seves universitats o els bons van a Regne Unit i USA a fer l’estada a fora?

 2. a 07 ag. 2008 a les 5:28 enriccanela

  Andreu,
  Cert. Tot era conegut i és més l’objectiu de Eilliam carnes de liderar el tema del coneixement.
  L’Ajuntament té poca idea sobre tot això. Hi ha algunes excepcions. recordo una reunió sobre el tema Erasmus, la que es fa anualment. “L’enyorat” Clos només estava amoïnat pels diners que deixen els Erasmus.
  Les preguntes que fas són pertinents. Molts venen atrets pel clima i l’ambient.
  El talent que hauríem de tenir és el dels postgraduats, tot i que quants més vinguin, bons, a fer el doctorat o un postgrau millor. Els Erasmus?, bé.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació