Un nou centre de la UPF


Enric I. Canela

La UPF ha inaugurat unes noves instal·lacions en el Campus de la Ciutadella. El nom del centre el triarà la comunitat universitària, i haurà de tenir alguna rellevància en el camp de les Ciències Socials i Humanes.

El Wellington 1, conegut d’aquesta manera pel seu emplaçament, és obra del catedràtic de Projectes Arquitectònics de la Universitat Politècnica de Madrid Juan Navarro Baldeweg. A la seva inauguració van acudir, entre uns altres, el rector de la Universitat, Josep Joan Moreso, i la comissionada de la Generalitat per a Universitats i Recerca, Blanca Palmada.

Els més de 3.600 m2 de l’edifici acolliran diversos centres i departaments de la UPF. La planta baixa està assignada al Servei de Recerca i a la Unitat d’Innovació i Parcs de Recerca.

La primera planta serà la llar del Centre de Recerca en Economia i Salut (CRES) mentre que la resta de l’edifici tindrà un cort netament econòmic, ja que la Graduate School of Economics i el Centri de Recerca en Economia Internacional (CREI) mantindran en ell les seves instal·lacions.

El nou centre és solament el primer dels tres projectats en aquesta zona del campus.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació