Enric I. Canela

Publicava ABC que els estudiants espanyols de Secundària rendeixen menys que el terme mitjà dels països de l’OCDE. Es basa en l’últim Informe sobre Conjuntura Econòmica publicat per Caixa Catalunya, que ofereix una perspectiva comparada de l’actual nivell educatiu d’Espanya.

L’estudi destapa les deficiències de l’actual sistema educatiu espanyol i apunta possibles solucions. En línies generals, els autors del treball consideren que un millor finançament podria resoldre la majoria d’aquests dèficits.

Les conclusions de l’informe es basen en els resultats del programa internacional d’avaluació d’estudiantes PISA. Sobre la base d’aquestes dades, publicats aquest mateix any, els experts de Caixa Catalunya destaquen com a signes preocupants del sistema educatiu les baixes qualificacions en Matemàtiques, Ciències i, sobretot, en Lectura, en relació amb la mitjana de l’OCDE.

Podeu completar la notícia a l’enllaç. No he trobat l’informe original de Caixa Catalunya. L’últim penjat és de juny i no surten aquestes dades. És possible que aparegui aviat i que això sigui un avenç.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació