Enric I. Canela

Ahir El Punt publicava una entrevista amb Blanca Palmada, la comissionada per a Universitats i Recerca.

A l’entrevista parla una mica de tot, dels estudis de Medicina, del nou Institut de Recerca de Cultura de Catalunya, de parcs científics, de recursos econòmics, del fet que, segons diu, de què no quedin titulacions amb menys de 30 estudiants, de les relacions entre el Comissionat i els rectors, del Pacte nacional per a la Recerca i la Innovació. Acaba dient que el comissionat està bé al departament d’Innovació, Universitats i Empresa. Una barbaritat però no pot dir altra cosa.

No resumeixo perquè és millor llegir directament. Simplement que crec que és impossible resoldre el problema pressupostari sense ensorrar les universitats. Catalunya no té mecanismes legislatius per aplicar les solucions adequades.

2 respostes a “Entrevista a Blanca Palmada”

  1. a 20 ag. 2008 a les 3:04 Enric Giner

    Soc l’únic a qui li costa entendre Na Blanca Palmada?

    Sap que per la majoria de plans, adaptacions i projectes depenen de les decisions del Gobierno de España ® ?

  2. a 20 ag. 2008 a les 6:06 enriccanela

    I tant que ho sé. En el seu dia, durant la reforma de la LOU i abans, quan s’elaborava l’Estatut, ja vaig dir als polítics corresponents com anava la cosa, fins i tot vaig partycipar en l’elaboració d’esmenes.
    La Blanca Palmada diu el que voldria però moltes de les coses no les pot fer. Una perquè la llei no dóna competències a Catalunya, l’altra perquè el Govern no posa els recursos necessaris.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació